Vårtmedel

Scholl freeze – ett starkt frysmedel mot vårtor

Betyg[rating=3]
Scholl Freeze är ett avancerat medel mot vårtor som är mycket effektivt. Metoden går ut på att vårtan fryser och man skadar viruset på djupet. Efter behandling bildas en blåsa som faller bort av sig själv efter ca en till två veckor. Normalt behövs en behandling för mindre vårtor och ett par upprepade behandlingar med ca 3 veckor mellanrum för fotvårtor. Scholl freeze är en metod som liknar de frysmetoder som utförs på vårdcentraler. Denna produkt är stark och därför är det mycket viktigt att följa anvisningarna och inte överbehandla.
Snabbast förväntat resultat: två veckor
Styrka: [rating=4]
Mot fotvårtor: [rating=4]
Mot handvårtor: [rating=4]
Mot ansiktsvårtor:
Mot könsvårtor
Lämplig för barn: Ja (fotvårtor)
Summering: Scholl freeze är lämplig att pröva när vårtan inte svarat på svagare preparat. Särskilt lämplig för större vårtor och fotvårtor. Var försiktig och låt inte appliceringen sitta för länge.
 

VårtFri

Betyg[rating=3]
VårtFri är ett milt men effektivt vårtmedel. Vårtfri angriper vårtviruset via uttorkning och med regelbunden behandling blir du vårtfri på både händer och fötter. Vårtfri används en gång per vecka i ca 4 månader och ska därefter ha gett resultat. Ej lämplig för kondylom eller vårtor i ansiktet.
Snabbast förväntat resultat: 1 månad
Styrka: [rating=3]
Mot fotvårtor: [rating=2]
Mot handvårtor: [rating=4]
Mot ansiktsvårtor: [rating=1]
Mot könsvårtor
Lämplig för barn: Ja
Summering: Ett svagare vårtmedel som kan fungera bra mot vårtor på händer och mindre fotvårtor. Ej lämligt för användning på ansiktet eller könet.